Etusivu
Yritys
Yhteystiedot
Palaute
- Taustaa
Tannin tilalla Vammalan Stormissa on jo 1930-luvulta saakka tehty erilaisia puutöitä, mm. suksia ja huone-
kaluja.

1990 -luvun alkupuolella talon isäntä, innokas shakin pelaaja Kalle Tanni huomasi ettei kunnon shakki-
nappuloita valmisteta enää Suomessa, eikä vanhan Suomalaisen mallin mukaan valmistettuja shakki-
nappuloita saanut mistään. Tästä syntyi idea niiden valmistuksesta itse. Vammalan Ammattikoulun puutyönopettaja Ismo Rättäri innostui ideasta ja oli mukana idean ja tuotteen kehittelyssä.

Näin Tannin tilan harrastelutilaan alkoi syntyä shakkinappulaverstas. Perheyrityksen varsinainen toiminta alkoi 1993. Kysynnän lisääntyessä verstasta laajennettiin ja maakunnasta löytyneillä ”iankaikkisen vanhoilla vehkeillä” saatiin konekantaa uudistettua ja tuotantoa tehostettua.

- Laadukasta Suomalaista työtä
Tannin shakkinappulat valmistetaan Tannin tilan omasta metsästä saadusta koivusta. Raaka-aineeksi valikoidaan koivun parhaat osat. Näin on luotu edellytykset valmistaa hyvin viimeistellyt ja laadukkaat Suomalaiset shakkinappulat.

2000 -luvulla tuotevalikoimaa laajennettiin ja myyntiin otettiin puiset shakkilaudat, -kellot, kirjallisuutta, yms. shakkiin liittyvää materiaalia.

Nykyään Tannin shakkitarvike tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia shakkiin liittyviä tuotteita ja tarvikkeita, mm. laadukkaat ja hyvin viimeistellyt liikelahjat. Tuotteisiin voit tarkemmin tutustua


- Hyvät tuotteet - Hyvä palvelu

Tannin shakkitarvikkeen lähtökohta ja toimintaperiaate on palvella kaikkia asiakkaita ammattitaidolla, ystävällisesti ja monipuolisesti ottaen huomioon kunkin asiakkaan tarpeet.
                                                                          Etusivu | Yritys | Yhteystiedot | Palaute | Verkkokauppa